Taimetoidu retseptid

Grillribid punasesõstrakastmega 

Toidutare, 31. juuli 2008, 19:24
Grillribid punasesõstrakastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Kastme valmistamiseks võid kasutada ka sõstraželeed, aga siis tuleb see pisut magusam.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Punane sõstar
5 -6 dl Suhkur
1 dl Tšillikaste
1 tl Sidrunimahl
1 tl Ingver (riivitud)
0.5 tl Sinep
1.5 kg Searibi

Valmistamine
Pane punased sõstrad koso suhkruga potti ning keeda tasasel tulel 5-10 minutit. Sõelu kestad välja ja lase sõstramassil jahtuda. Sega hulka tšillikaste, sidrunimahl, riivitud ingver ja sinep. Grilli ribi 40 minutit madalal kuumusel. Pintselda kokku sõstrakastmega ja grilli veel 20 minutit. Tükelda ribid ja serveeri ülejäänud kuumutatud kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee