Itaalia köök

Singi-melonisalat 

Angelica Udeküll, 30. juuni 2008, 07:43
Singi-melonisalat ajakiri Naised
Salat maitsemeelte hellitamiseks.

Kogus: neljale

Koostisosad
150 g toorsuitsusink
100 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
200 g Melon
6 tk päikesekuivatatud tomatid
Must pipar
KASTE
0.5 dl Oliiviõli
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Võta melonist pallid. Püreeri ülejäägid ja kasuta kastmena, mida maitsesta musta pipraga. Aseta taldrikule salat, tõsta selle peale melonipallid, hakitud päiksekuivatatud tomatid ja singiviilud. Kalla üle kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee