Lihatoidu retseptid

Peedi-veisehakkliha pikkpoiss 

Angelica Udeküll, 25. november 2009, 15:04
Peedi-veisehakkliha pikkpoiss Daisy Lappard
Juurde sobib pakkuda külma ürtidega hapukoore- või jogurtikastet ning lisandiks näiteks lillkapsast ja kartulit.

Kogus: kuuele

Koostisosad
300 g Keedetud peet
200 g veisehakkliha
160 g Sibul
1 dl Riivsai
1 tk Muna
Muskaatpähkel
Sool
Must pipar

Valmistamine
Riivi keedetud peet.Haki sibul väikesteks tükkideks.Sega kausis hakkliha, toores muna, riivsai, riivitud peet ja mugulsibul.Riivi massile hulka veidike muskaatpähklit ja maitsesta soola ning pipraga.Aseta ühtlane mass ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ja vormi neljakandiliseks vormiks.Küpseta 180 kraadi juures umbes 35 minutit.Peedi asemel võid hakkmassi hulka lisada ka riivitud porgandit või ka hakitud kapsast.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee