Kiudainerikkad toidud

Tuunitud leivasupp 

urak, 16. november 2008, 07:16
Tuunitud leivasuppFoto: Priit Grepp
Tervisliku retseptivõistluse 3. koht Eesti toidu kategoorias.

Koostisosad
10 viilu must leib
Vesi või marjamahl
3 sl Fariinsuhkur
3 sl Mesi
Pisut mannat
Jõhvikaid
kuivatatud ploome
4 cl Brändi

Valmistamine
Tükelda leib potti, lisa vesi või marjamahl nii, et leivad saaks kaetud ja pisut pealegi, lisa segule ka suhkur ning lase keema. Nirista juurde manna ja keeda suppi mõnda aega vaiksel tulel. Kui supp on juba mõnusalt paks, mikserda see kreemjaks. Viimaks lisa supile ploomid-jõhvikad, mesi ja brändi. Jahuta ja serveeri meelepärase koorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee