Taimetoidu retseptid

Küpsetatud rooskapsad küüslauguga 

Toidutare, 3. oktoober 2008, 13:14
Küpsetatud rooskapsad küüslaugugaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev rooskapsalisand liha- või kalaroa kõrvale.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 kg Rooskapsas (värsked või külmutatud)
1 tk Küüslauk
4 sl Oliiviõli
1 tl Sool
Must pipar
Tüümianioksi

Valmistamine
Sega rooskapsad (kui kasutad külmutatud kapsaid, lase neil eelnevalt veidi sulada) kausis õli, hakitud küüslaugu, värske tüümiani, soola ja pipraga. Kalla kausi sisu ahjupannile või vormi, mis peaks kapsad mahutama ühe kihina. Küpseta 175° juures 35–40 minutit ehk kuni kapsad on pehmed. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee