Kalatoitude retseptid

Rieska-suitsukalarullid ehk Lapi leib suitsuforelliga 

Toidutare, 16. juuli 2008, 14:05
Rieska-suitsukalarullid Leibur
Rieska-suitsukalarullid.

Kogus: kuuele

Koostisosad
100 g maitsestamata jogurt
100 g suitsuforell
0.25 dl till
0.5 dl porru
0.5 tl sidrunipipar
2 tk Leiburi Etnia leib (rukkijahuga)
jääsalati lehti

Valmistamine
Haki suitsukala, till ja sibul ning sega koorega, maitsesta sidrunipipraga. Rebi salatilehed väikesteks ribadeks. Laota koorekaste ühtlaselt rieska pinnale, kata salatilehtedega ja rulli ettevaatlikult kokku. Valmis rull kata fooliumi või toidukilega ja aseta vähemalt tunniks külmkappi. Serveerimiseks lõika soovitud paksusega suupisterullid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee