Linnuliha retseptid

Kanasupp spargelkapsaga 

Heivi Peterson, 24. mai 2010, 07:27
Kanasupp spargelkapsagaFoto: Rene Riisalu
Sulatatud juust teeb selle supi mahedaks ja maitsvaks. Proovi erinevate maitselisanditega juustusorte. Serveerimisel võid lisada lusikatäie pestot, hakitud basiilikut või tilli.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Kanafilee
4 tk Kartul
1 tk Sibul
2 sl Õli
8 dl Vesi
2 tk Puljongikuubik
100 g Spargelkapsas ehk brokoli
75 g Sulatatud juust
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kanafileed ja kartulid kuubikuteks, haki sibul. Kuumuta pannil õli ja prae selles kanaliha, kartulit ja sibulat veidi aega. Lisa vesi ja puljongikuubikud ning keeda 10 minutit. Tükelda spargelkapsas õisikuteks, lisa supile ja keeda veel 2 minutit. Lõpuks pane supisse väikeste lusikatäite haaval sulatatud juust ja lase sulada.Sega ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee