Hispaania köök

Gazpacho 

Toidutare, 19. juuli 2009, 07:10
Gazpacho Jaan Heinmaa
Soovi korral lisa serveerides hakitud rohelist sibulat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 viilu sai
5 dl Tomatimahl
500 g küpsed tomatid
3 tk Paprika
0.5 tk pikk kurk
3 küünt Küüslauk
2 sl Veiniäädikas
1.5 tl Sool
1 tl Suhkur
0.25 tl Pipar
8 tilka Tabasco
2 sl Oliiviõli

Valmistamine
Vala saiaviiludele natuke tomatimahla. Kui kasutad värskeid tomateid, lõika neile noaga rist peale, kasta keevasse vette ning tõmba koor maha. Tükelda paprikad, kurk ja kooritud tomatid.Purusta köögiviljad köögikombainis koos saia ja ülejäänud tomatimahlaga. Maitsesta supp purustatud küüslaugu, veiniäädika, soola, pipra, suhkru ja Tabascoga, viimaks sega hulka ka õli. Jahuta ja serveeri jääkülmalt, soovi korral koos röstitud saiakuubikutega. Kui kasutad konservtomateid, võid tomatimahla lisada 1 dl vähem.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee