Kogus: ühele
Koostisosad
200 g kalkuni kintsuliha
1 tk Tomat
6 tk Spargel
3 tk Sigurilehed
2 tk Salatilehed
MARINAAD
0.5 tl Karri
0.5 tl Hakitud värske ingver
1 tl tšilli-küüslaugukaste
1 tl Õli
sool, suhkur
KASTE
0.5 klaasi Maitsestamata jogurt
3 oksa Aedtill
Sidrunikoor
sool
Valmistamine
1. Puhasta kalkuni kintsuliha kelmest ja lõika suuremateks tükkideks.
2. Haki puhastatud ingver ja sega kokku marinaadiained.
4. Aseta kalkunitükid 4–5 tunniks marinaadi.
5. Küpseta grillil.
6. Serveeri koos värske salati, tomatite ja värskete beebi-sparglitega.
7. Kõrvale serveeri jogurtist, tillist ja peenks riivitud sidrunikoorest tehtud kastet.
Kommentaarid (0)