Itaalia köök

Veisefilee ürtidega 

Angeelika Kang, 17. juuli 2008, 08:03
Veisefilee ürtidega Jaan Heinmaa
Tüüpiline Itaalia liharoog.

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g veise sisefilee
sool, pipar
1 dl Oliiviõli
1 dl hakitud ürte, nt. salveid, rosmariini, basiilikut
Põld-võõrkapsas ehk rukola

Valmistamine
Lõika veisefilee 2–3 cm paksusteks viiludeks. Grilli liha väga kuumal grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Ürdiõli jaoks peenesta noa või minilõikuriga ürdid koos õliga. Maitsesta soola ja pipraga. Pintselda liha ürdiõliga ohtralt mõlemalt poolt ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Serveeri rukola salatiga, mis on üle piserdatud oliiviõliga.Liha küpsetamiseks vajalik lahtine kamin või grill on olemas igas Toscana maakodus. Kvaliteetset veiseliha süüakse palju, maitsestatakse peamiselt ürtide ja oliiviõliga. Kõrvale pakutakse veidi kirbe maitsega rukola salatit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee