Kiudainerikkad toidud

Magus tortilja karamellitud pirniga 

Angelica Udeküll, 13. juuli 2008, 10:43
Magus tortilla karamellitud pirniga Daisy Lappard
Pirni võid asendada õuntega, aga samamoodi sobib tortilja vahele panna ka virsikuid, ploome, aprikoose jms.

Kogus: kahele

Koostisosad
100 g Kohupiim
2 tk Pirn
4 tl Või
2 tl Suhkur
2 tk Tortilja

Valmistamine
Kuumuta pannil või ja lisa suhkur. Pruunista. Koori pirnid ja lõika õhukesteks viiludeks. Karamelliseeri pirniviilud pannil suhkrus. Määri tortiljadele kohupiim ja puista sellele karamelliseeritud pirniviilud. Keera tortiljad kokku ja aseta ahjuplaadile. Puista peale veidi suhkrut ja kuumuta 200kraadises ahjus kuni kümme minutit. Lase veidi maha jahtuda ja serveeri viiludena. Võimaluse korral eelista Demerara suhkrut, see annab tugevama maitse. Rullide peale võid koos suhkruga puistata ka pähklipuru.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee