28. november 2008, 08:54
Muna-peekonipirukas
Toekas hommikusöök sisaldab muna ja peekonit, mis on pandud seekord pirukapõhjale. Hea roog ka ootamatutele külalistele
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Lehttainas
TÄIDIS
8 viilu Peekon
1.5 dl Riivjuust
2 tl mahedamat sinepit
4 tk Muna
Valmistamine
Pane ahi 200° juurde sooja. Prae peekoniviilud pannil ning nõruta köögipaberil. Rulli tainas 3 mm paksuseks ja lõika neljaks ruuduks. Sega riivitud juust sinepiga ja määri tainaruutudele.Aseta igaühele kaks peekoniviilu ning löö peale muna. Küpseta ahjus 200° juures 15–20 minutit ehk kuni muna on hüübinud ja pirukad on saanud kauni värvi. Serveeri kohe värske salatiga.
Kommentaarid (0)