Hommikusöögi retseptid

Muna-peekonipirukas 

Toidutare, 28. november 2008, 08:54
Toekas hommikusöök sisaldab muna ja peekonit, mis on pandud seekord pirukapõhjale. Hea roog ka ootamatutele külalistele

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Lehttainas
TÄIDIS
8 viilu Peekon
1.5 dl Riivjuust
2 tl mahedamat sinepit
4 tk Muna

Valmistamine
Pane ahi 200° juurde sooja. Prae peekoniviilud pannil ning nõruta köögipaberil. Rulli tainas 3 mm paksuseks ja lõika neljaks ruuduks. Sega riivitud juust sinepiga ja määri tainaruutudele.Aseta igaühele kaks peekoniviilu ning löö peale muna. Küpseta ahjus 200° juures 15–20 minutit ehk kuni muna on hüübinud ja pirukad on saanud kauni värvi. Serveeri kohe värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee