Sealiha retseptid

Sealiha-ürdirullid 

Harri Ilves, 8. aprill 2011, 05:09
Sealiha-ürdirullid Jaan Heinmaa
Lihtne valmistada ning maitseb hästi.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g sea kaelakarbonaad
1 kimp värske koriander või lehtpetersell
3 -4 küünt Küüslauk
sool, pipar
2 sl Õli

Valmistamine
Lõika kaelakarbonaad 0,5 cm paksusteks lõikudeks ja vasarda.
Purusta maitseroheline ja küüslauk ning sega toiduõli ja maitseainetega.
Määri maitsesegu lihale ja keera lõigud rulli.
Lõika rullid neljaks ja torka vardasse. Grilli 10–15 minutit, kuni liha on küps.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee