Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk (a 160g) Lestafilee
0.5 pakki Santa Maria Provencale’i marinaadi
Santa Maria Forest Blend maitseainesegu
SALAT
1 kimp Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 pott Jääsalat
3 tk Santa Maria päikesekuivatatud tomatid
SALATIKASTE
2 sl siidriäädikas
1 tl Mesi
1 tl Santa Maria ürtidega salatimaitseaine
3 sl Santa Maria päikesekuivatatud tomatite õli
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
Valmistamine
Pintselda kala marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Aseta viilud kalaresti vahele ja grilli keskmisel kuumusel umbes 4 minutit mõlemalt poolt. Maitsesta Forest Blend maitseseguga ja serveeri värske salatiga.SALATIKASTE:Vispelda äädikat, soola, mett ja ürdisegu, kuni sool on sulanud.Lisa segule peene nirena õli, kastet samal ajal kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste. Vajadusel võib lisada suhkrut, veel õli või äädikat. Aseta salat taldrikule ja vala peale salatikaste.
Kommentaarid (0)