Santa Maria kanašašlõkkFoto: Santa Maria
13. juuni 2008, 10:51
Santa Maria kanašašlõkk
Kui kasutad bambusvardaid, leota neid tund enne kasutamist külmas vees.
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk broilerifilee
1 pakk Santa Maria šašlõkimaitseainet
2 tk Terve laimi mahl
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
Valmistamine
Lõika fileed 1 cm laiusteks ribadeks. Maitsesta šašlõkimaitseaine ja laimimahlaga ning põimi varrastele. Kui kasutad bambusvardaid, leota neid tund enne kasutamist külmas vees. Aseta vardad 4–12 tunniks külma laagerduma.Grilli keskmisel kuumusel 6–9 minutit mõlemalt poolt, viimased 4 minutit võiks hoida kaane all.Serveeri tomati-kurgisalatiga, mis on maitsestatud värskelt jahvatatud Santa Maria Chili Explosion maitseaineseguga.
Kommentaarid (0)