Linnuliha retseptid

Suitsumaitselised broileritiivad 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:50
Suitsumaitselised broileritiivad Santa Maria
Huvitava väljanägemise saavutamiseks võib tiibadelt enne marinaadi asetamist liha terava noaga allapoole lükkida. Nii moodustuvad kohe ka suupärased ampsud.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg Broileri pooltiibu
1 pakk Santa Maria suitsu- ja meemaitselist marinaadi
Santa Maria suitsumaitselist grillkastet (BBQ Sauce Smoky)
KÜÜSLAUGU-ÜRDIKASTE
1 pakk Santa Maria küüslaugu-ürdi dipikastmesegu
2 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt

Valmistamine
Sega tiivad marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Grillimisel aseta tiivad kalaresti vahele ja grilli mõlemalt poolt kuni 6 minutit vahetevahel suitsumaitselise grillkastmega pintseldades.Grillimise lõpus võib panna peale kaane ja veel paar minutit hautada.Serveeri koos suitsumaitselise grillkastme ja küüslaugu-ürdi dipikastmega.KASTE:Sega dipikastmesegu ja hapukoor ning pane 15 minutiks külmkappi maitsestuma.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee