Apelsini-ananassimaitseline broilerifileeFoto: Santa Maria
Linnuliha retseptid
13. juuni 2008, 10:50

Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee

Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Broileri rinnafilee
1 pakk Santa Maria kanamarinaad
0.5 pudelit Santa Maria ananassiglasuurkaste (Sweet Pineapple Glaze)
0.5 klaasi apelsinimahl
1 pits Apelsiniliköör
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar

Valmistamine
Vasarda kanafileed umbes 1 cm paksusteks. Sega omavahel marinaad, apelsinimahl, ananassiglasuur ja liköör. Kata liha sellega ühtlaselt ja pane 1–12 tunniks külmkappi laagerduma.Grilli fileesid nõrgal kuumusel mõlemalt poolt 6–8 minutit. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga. Serveeri spinati-apelsinisalatiga.