Linnuliha retseptid

Laimimaitselised broilerivardad 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:50
Laimimaitselised broilerivardadFoto: Santa Maria
Laimimaitselised broilerivardad

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Broilerifilee
0.5 pudelit Santa Maria Teriyaki kastet
2 tk Terve laimi mahl
2 küünt Küüslauk
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar

Valmistamine
Lõika fileed 1 cm laiusteks ribadeks. Tükelda küüslauk. Kui kasutad bambusvardaid, pane need tunniks külma vette likku.Sega omavahel Teriyaki kaste, küüslauk ja laimimahl. Põimi kanaribad varrastele, kata kastmeseguga ja pane 4–12 tunniks külma laagerduma.Grilli liha keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 6–9 minutit. Viimased 4 minutit võiksid grillida kaane all.