Linnuliha retseptid

Grillitud broilerivardad 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:49
Grillitud broilerivardad Santa Maria
Kerged kanavardad tervisliku salatiga

Kogus: neljale

Koostisosad
8 tk Broileri kintsuliha
1 pakk Santa Maria kanamarinaad
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
SPINATI-ÕUNASALAT
1 karp Spinat
2 tk Õun (näit. Granny Smith)
1 tk Terve sidruni mahl
SALATIKASTE
2 sl riisiäädikas
1 tl Mesi
6 sl Oliiviõli
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar

Valmistamine
Kata liha marinaadiga ja pane 1–12 tunniks külma laagerduma. Kui kasutad bambusvardaid, pane need tunniks külma vette likku.Lüki liha varrastele ja grilli keskmisel kuumusel 6–9 minutit mõlemalt poolt. Viimased 4 minutit võiksid liha grillida kaane all. Serveeri näiteks värske spinati-õunasalatiga.SALAT:Pese spinat ja eralda puisem varreosa. Lõika õunad pikuti neljaks, eralda seemneosa ja lõika õhukesteks viiludeks. Sega õunaviilud sidrunimahlaga, nii õun ei tumene.Vispelda äädikat, soola ja mett, kuni sool on sulanud. Lisa segule peene nirena õli, kastet samal ajal kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste, millele võib vajadusel lisada suhkrut, veel õli või äädikat.Sega omavahel spinatilehed ja õunaviilud, aseta taldrikule ja vala peale kaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee