Veiseliha retseptid

Grillitud veiseliharullid spargliga 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:49
Grillitud veiseliharullid spargliga Santa Maria
Grill-liha kevadise spargliga

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g veise sisefilee
8 vart Spargel
2 tl Santa Maria tsitrus-grillisegu
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
SERVEERIMISEKS
punapeedilehti

Valmistamine
Vasarda fileed õhukeseks nn lehtpihviks ja aseta kolmekordsele toidukilele. Maitsesta soola, pipra ja grilliseguga, pane keskele sparglivarred ja keera tihketeks rullideks.Keera toidukile korralikult kinni, et moodustuks n-ö vorstike. Lase lihal vähemalt 12 tundi külmkapis laagerduda. Grilli vaiksel tulel. Maitsesta soola ja pipraga.Serveeri punapeedilehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee