Lambaliha retseptid

Lambafilee punase veini marinaadis 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:48
Lambafilee punase veini marinaadis Santa Maria
Valmistamise teeb eriti lihtsaks valmismarinaadi kasutamine

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg lambafilee
1 pakk Santa Maria punase veini marinaad
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
TZATZIKI KASTE
1 pakk Santa Maria Tzatziki dipikastmesegu
2 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt
0.5 tk Kurk

Valmistamine
Puhasta liha liigsest rasvast ja kelmetest. Vala peale marinaad, sega ja lase 1–12 tundi marineeruda.Grilli keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 4–6 minutit, kuni liha on pealt kergelt pruunistunud ning seest roosakas ja mahlane. Maitsesta soola ja pipraga.Pärast küpsetamist lase lihal veel umbes 5 minutit tõmmata. Serveeri näiteks Tzatziki kastmega.Tzatziki kaste:Lõika kurk peenikesteks ribadeks. Sega dipikastmesegu ja hapukoor, vala kurgiribadele, sega ja aseta 15 minutiks külma maitsestuma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee