Lambafilee punase veini marinaadis
Kogus: neljale
Koostisosad
1 kg lambafilee
1 pakk Santa Maria punase veini marinaad
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
TZATZIKI KASTE
1 pakk Santa Maria Tzatziki dipikastmesegu
2 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt
0.5 tk Kurk
Valmistamine
Puhasta liha liigsest rasvast ja kelmetest. Vala peale marinaad, sega ja lase 1–12 tundi marineeruda.Grilli keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 4–6 minutit, kuni liha on pealt kergelt pruunistunud ning seest roosakas ja mahlane. Maitsesta soola ja pipraga.Pärast küpsetamist lase lihal veel umbes 5 minutit tõmmata. Serveeri näiteks Tzatziki kastmega.Tzatziki kaste:Lõika kurk peenikesteks ribadeks. Sega dipikastmesegu ja hapukoor, vala kurgiribadele, sega ja aseta 15 minutiks külma maitsestuma.
Kommentaarid (0)