Mehhiko köök

Jalapeno-rulett 

Toidutare, 10. juuni 2008, 15:20
Jalapenorulett Jaan Heinmaa
Põnev elamus tervele seltskonnale, sest osadesse tšillidesse on tulisust lisavad seemned ja membraanid alles jäetud. Kellele naeratab õnn?

Kogus: kaheksale

Koostisosad
100 g toorsuitsupeekon
10 tk Jalapeño pipar (värske, roheline)
200 g Feta juust

Valmistamine
Lõika peekon hästi väikesteks kuubikuteks ja pruunista kuival pannil. Lõika piprakaunad pikuti pooleks, puhasta seemnetest ja valgetest vaheseintest, v.a. kaks kauna - nendest valmistatud 4 suupistet jäävad teravaks üllatuseks". Täida piprapoolikud fetajuustuga, puista üle peekonitükikestega ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225'C juures 10-15 minutit. Serveeri soojalt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee