Kogus: neljale
Koostisosad
400 g Kanafilee
2 tk Paprika
1 tk Sibul
1 sl Õli
0.5 purki (205g) minimaisikonserv
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
200 g Tomatikaste
0.5 kauna Tšilli
2 küünt Küüslauk
0.25 tl Cayenne'i pipar
Sool
Hakitud petersellilehed
Valmistamine
Tükelda kanafileed ja lõika seemnetest puhastatud paprikad kuubikuteks. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Poolita tšillikaun, eralda seemned ja haki. Kuumuta potipõhjas õlis hakitud küüslauku, Cayenne’i pipart ja tšillit umbes minuti jooksul. Vala potti kana, paprika ja sibul, pruunista, kuni liha on helepruun. Tükelda mais ja vala potti, lisa purustatud tomatid ja tomatikaste ning vesi. Maitsesta soolaga.Keera kuumust vähemaks ja hauta toitu kaane all 30 minutit. Raputa peale hakitud peterselli.
Kommentaarid (0)