Linnuliha retseptid

Terav kanasupp 

Pille Enden, 21. juuni 2010, 06:54
 Jaan Heinmaa
Parajalt terav rohke köögiviljaga kanasupp

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Kanafilee
2 tk Paprika
1 tk Sibul
1 sl Õli
0.5 purki (205g) minimaisikonserv
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
200 g Tomatikaste
0.5 kauna Tšilli
2 küünt Küüslauk
0.25 tl Cayenne'i pipar
Sool
Hakitud petersellilehed

Valmistamine
Tükelda kanafileed ja lõika seemnetest puhastatud paprikad kuubikuteks. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Poolita tšillikaun, eralda seemned ja haki. Kuumuta potipõhjas õlis hakitud küüslauku, Cayenne’i pipart ja tšillit umbes minuti jooksul. Vala potti kana, paprika ja sibul, pruunista, kuni liha on helepruun. Tükelda mais ja vala potti, lisa purustatud tomatid ja tomatikaste ning vesi. Maitsesta soolaga.Keera kuumust vähemaks ja hauta toitu kaane all 30 minutit. Raputa peale hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee