Taimetoidu retseptid

Grillitud spargel parmesaniga 

Toidutare, 3. juuni 2008, 18:23
Grillitud spargel on kahtlemata üks hõrgumaid köögiviljaroogi. Kuna värsket sparglit müüakse meil lühikest aega, tasub seda kindlasti proovida.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 suur kimp Spargel
Oliiviõli
Meresool
50 g Parmesani õhukeste viiludena v. muu kõva juust
1 väike peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola

Valmistamine
Kui sparglid on suured ja veidi puitunud varrega, lõika alumine varreosa ära.Määri spargleid oliiviõliga ning aseta otse grillile (või fooliumist grillalusele).Küpseta sageli keerates paar minutit. Sparglid maitsevad kõige paremini, kuinad pole läbinisti küpsed, vaid kergelt krõmpsud. Tõsta grillitud sparglidsalatipadjale, piserda peale oliiviõli ning raputa meresoola ja Parmesanilaaste. Serveeri kuumalt. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee