Põnevama maitse saamiseks asenda kalamaitseainesegu näiteks wasabi’ga. Sega noaotsatäis wasabi-pulbrit seesamiseemnetega ja puista segu kala peale.
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Forellifilee
kalamaitseainesegu
Aedtill
roheline salat
Valmistamine
Puhasta kala ja eralda fileeosa.Aseta ahjuplaadile foolium ja sellele fileetükk.Maitsesta kergelt soola ja kalamaitseaineseguga. Filee peale aseta tillioks.Paki kala fooliumiga kinni ja aseta ahju.Küpseta fileed umbes kümme minutit 185 kraadi juures.Serveerimisel lisa rohelist salatit ja sidruniviil. # Alternatiivina võid kala peale panna vaheldumisi ka sibula- ja laimiviilusid.# Ära soolaga liialda, see tapab kala maitse ära.
Kommentaarid (0)