Kalatoitude retseptid

Forelli ahjufilee 

Angelica Udeküll, 25. detsember 2008, 07:35
 Daisy Lappard / ajakiri Naised
Põnevama maitse saamiseks asenda kalamaitseainesegu näiteks wasabi’ga. Sega noaotsatäis wasabi-pulbrit seesamiseemnetega ja puista segu kala peale.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Forellifilee
kalamaitseainesegu
Aedtill
roheline salat

Valmistamine
Puhasta kala ja eralda fileeosa.Aseta ahjuplaadile foolium ja sellele fileetükk.Maitsesta kergelt soola ja kalamaitseaineseguga. Filee peale aseta tillioks.Paki kala fooliumiga kinni ja aseta ahju.Küpseta fileed umbes kümme minutit 185 kraadi juures.Serveerimisel lisa rohelist salatit ja sidruniviil. # Alternatiivina võid kala peale panna vaheldumisi ka sibula- ja laimiviilusid.# Ära soolaga liialda, see tapab kala maitse ära.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee