Õhtusöögi retseptid

Vürtsikas pilaff suitsuvorstiga 

Rudolf Visnapuu, 7. märts 2011, 06:39
Vürtsikas pilaff suitsuvorstigaFoto: Sandra Urvak
Suitsuvorstist saab teha maitsvaid võileibu, vorme ja ka pilaffi. Ilusat värvi lisab pilafile hernes, vürtsi aga küüslauk, loorber ja must pipar.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Porrulauk
2 küünt Küüslauk
200 g Suitsuvorst viilutatuna
2 klaasi Pikateraline riis
1 leht Loorber
1 l Kanapuljong
0.75 klaasi Herned
sool, must pipar
Oliiviõli

Valmistamine
Lõika porru ratasteks ja haki küüslauk peeneks. Prae porrut ja küüslauku 2–3 minutit oliiviõlis. Lisa suitsuvorst ja prae veel 2 minutit. Lisa riis ning prae veel 3–4 minutit. Vala juurde puljong, lisa loorberileht ja hauta tasasel tulel 20–25 minutit. Paar minutit enne valmimist lisa herned. Lõpus maitsesta soola ja musta pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee