Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-hapukoorekook 

Toidutare, 9. juuni 2008, 20:52
 
Kevadistest rabarberitest küpsetatud kook maitseb imeliselt. Serveeri kooki leigena tee või kohvi kõrvale.

Koostisosad
PÕHI
100 g Või
1 dl Suhkur
1 tk Muna
3 dl Jahu
1 tl Küpsetuspulber
KATE
500 g Rabarber
0.5 dl Suhkur
TÄIDIS
2 tk Muna
4 sl Suhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
2 dl Hapukoor

Valmistamine
Sega pehme või suhkruga, lisa muna ja küpsetuspulbri-jahusegu. Suru tainas võiga määritud 24–26 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele. Tükelda rabarberivarred, sega suhkruga ja laota tainale. Sega munad 4 sl suhkruga. Lisa hapukoor ja kaneel, sega korralikult läbi ning vala rabarberitele. Küpseta 200° juures 30–35 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee