Salati retseptid

Suvesalat fenkoliga 

Toidutare, 26. mai 2008, 07:33
Fenkol ehk apteegitill annab tavapärasele kurgi-tomatisalatile huvitava ja äärmiselt värske maitsenüansi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Apteegitill ehk fenkol
1 tk Salatisibul
2 tk väiksed kurgid
6 tk Tomatid
Hakitud petersellilehed
sool, pipar
MARINAAD
1 tk Sidruni mahl
1 tl Sinep
2 sl Palsamiäädikas
3 sl Oliiviõli
0.5 dl hakitud petersellilehed
Basiilik (värske)

Valmistamine
Sega kokku marinaad. Lõika fenkol õhukesteks viiludeks, pane külma vette ja lase seista 5–10 minutit (vees läheb ta krõmpsumaks). Nõruta fenkol ja tõsta marinaadi.Maitsesta soola-pipraga. Koori kurgid ning lõika kurgid ja tomatid kuubikuteks.Haki sibul ja petersell. Sega kõik salatiained kokku ning serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee