Eesti köök

Kevadine taimesupp 

Angelica Udeküll, 24. mai 2008, 07:13
 Daisy Lappard
Taimesupp kevadisest "umbrohust". Kui tahad tummisemat suppi, võid lisada kanaliha.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 l kana- või köögiviljapuljong
1 kl Erinevaid taimi: naat, võilillelehed, kaarkollaku õied, nõgeselehed, jänesekapsas
120 g keedetud riis

Valmistamine
Keeda köögiviljadest puljong või valmista puljongikontsentraadist supipõhi.Pane samal ajal eraldi potis keema riis.Eralda taimede varte küljest lehed ja õisikud ning lisa keeva puljongi hulka.Aja supp uuesti keema ja lase sel keeda vaid mõned minutid.Enne serveerimist lisa supi hulka keedetud riis.Serveerimisel võid lisada ka lusikatäie hapukoort. Supi maitsestamiseks kasuta näiteks karulauku, see annab kerge sibula-küüslaugu maitse.Riisi asemel sobib supi hulka lisada ka kinoat või bulgurit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee