Linnuliha retseptid

Kanaroog Vahemere-päraselt 

Pille Enden, 16. märts 2011, 07:04
 
Tomatiküllast kanapada serveeri koos riisi või kuskussiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
2 sl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
3 tk Suured tomatid
0.5 dl viilutatud mustad oliivid
1 sl Kapparid
Sool, must pipar
0.5 dl Punane vein (või kanapuljong, köögiviljapuljong)
Basiilik (värske, hakitud)

Valmistamine
Kuumuta pannil 1 sl õli ja prae selles kanafileesid kummaltki poolt mõned minutid, kuni nende pind on pruunistunud. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta ülejäänud õli paksupõhjalises potis. Kuumuta selles hakitud sibulat ja purustatud küüslauku paar minutit. Lisa hakitud tomatid, viilutatud oliivid ja kapparid. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vein ja hauta 5 minutit. Tõsta kanafileed kastmesse ja hauta fileesid koos köögiviljadega 10-15 minutit. Vajadusel lisa köögivilja- või kanapuljongit.Serveeri keedetud riisi või kuskussiga.Kaunista värskete basiilikulehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee