Soojad rieskad põhjapõdralihagaFoto: Leibur
Skandinaavia köök
16. juuli 2008, 14:06

Soojad rieskad ehk Lapi leivad põhjapõdralihaga

Soojad rieskad põhjapõdralihaga.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Leiburi Etnia lapi leib
paar tilka õli
100 g külmsuitsu(põhja)põdrasink
jääsalat
MAITSEVÕI
25 g või
4 tk kadakamarjad
2 küünt küüslauk
värske tüümian

Valmistamine
Sega või, tüümianilehed ning purustatud küüslauguküüned ja kadakamarjad. Kuumuta ahjuplaat ja soojenda rieskad vähese õliga määrides. Kuumuta kiirelt lihaviilud ja jaga ühtlaselt poolitatud rieskale. Määri peale maitsevõi, serveeri koos rohelise salatiga.