Skandinaavia köök

Soojad rieskad ehk Lapi leivad põhjapõdralihaga 

Toidutare, 16. juuli 2008, 14:06
Soojad rieskad põhjapõdralihagaFoto: Leibur
Soojad rieskad põhjapõdralihaga.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Leiburi Etnia lapi leib
paar tilka õli
100 g külmsuitsu(põhja)põdrasink
jääsalat
MAITSEVÕI
25 g või
4 tk kadakamarjad
2 küünt küüslauk
värske tüümian

Valmistamine
Sega või, tüümianilehed ning purustatud küüslauguküüned ja kadakamarjad. Kuumuta ahjuplaat ja soojenda rieskad vähese õliga määrides. Kuumuta kiirelt lihaviilud ja jaga ühtlaselt poolitatud rieskale. Määri peale maitsevõi, serveeri koos rohelise salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee