Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-kaerahelbevorm 

Toidutare, 20. mai 2008, 12:54
Valmista esimestest aias tärganud rabarberitest soe vormiroog ning serveeri seda vanillikreemi või -jäätisega.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 -5 vart Rabarber
2 tk Apelsin
2 dl Fariinsuhkur
2 dl Jahu
1 dl Kaerahelbed
2 tl Kaneel (jahvatatud)
150 g Või
SERVEERIMISEKS
Vanillikreemi või -jäätist

Valmistamine
Lõika puhastatud rabarberivarred tükkideks. Riivi hoolikalt pestud apelsinidelt koor ja pressi välja mahl. Vala rabarberitükkidele apelsinimahl ja pool suhkrukogusest. Sega teises kausis jahu, kaerahelbed, riivitud apelsinikoor, ülejäänud suhkur ja kaneel. Lisa seejärel võitükid ja sega ühtlaseks puruks. Nõruta rabarberid, vala võiga määritud ahjuvormi ning puista peale purutaigen. Küpseta 200° juures 50 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee