Küpsetised

Rabarberimuffinid 

Toidutare, 19. mai 2008, 07:55
Mais ja veel juuniski on kodumaisel marja-puuviljaturul ainuvalitsejaks rabarber ning muidugi tehakse sellest siis ka muffineid.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk Muna
1.5 dl Suhkur
2 dl Hapukoor 20%
2.5 dl Jahu
1 tl Küpsetuspulber
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
100 g Rabarber
PINNALE
Tuhksuhkur

Valmistamine
Lõika rabarber väikesteks tükkideks ja keeda neid paar minutit väheses vees; kalla seejärel sõelale nõrguma ja jahtuma.
Vahusta toasoojad munad suhkruga, lisa vahule portsjonite kaupa toasooja hapukoort ning omavahel segatud kuivi aineid. Viimasena sega tainasse
rabarberitükid. Jaga tainas vormidesse ja küpseta 200° juures 18–20 minutit. Sõelu jahtunud koogikeste pinnale tolmsuhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee