Hommikusöögi retseptid

Peekoni-kartulikook 

Toidutare, 19. mai 2008, 07:49
Selles toekas hommikusöögis saate ära kasutada eelmisest päevast jäänud keedukartuleid. Maitseb ennekõike meesperele.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
140 g suitsupeekon
6 tk keedetud kartulid
1 tk Sibul
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
2 tk Muna
0.5 dl hakitud lehtpetersell

Valmistamine
Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil, tõsta majapidamispaberile nõrguma. Riivi kartulid jämeda riiviga, haki sibul. Kuumuta kartulit-sibulat samal pannil mõõdukal tulel aeg-ajalt segades 5-6 minutit. Maitsesta soola-pipraga.Klopi munad lahti, sega hakitud peterselliga. Tõsta peekon pannile kartulite peale ning kalla üle munaseguga. Keera kuumus väiksemaks ja lase kartulikoogil 5 minutit küpseda. Keera taldriku abiga ringi ning küpseta teiselt poolt 3-4 minutit. Serveeri soojalt koos tomatisalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee