Lihatoidu retseptid

Riisi-kanatäidisega paprikad 

Toidutare, 19. mai 2008, 07:38
Maitsvad täidetud paprikad

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk Suured paprikad
1 tl Sidrunipipar
1 kotike Uncle Bens eeltöödeldud riis
2 tk Kanafilee
1.5 tl Karri
2 sl Õli
200 g maitsestamata toorjuust
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Poolita paprikakaunad pikuti, nii et ka vars poolitub ja õõnesta sisu välja. Riputa kaunadesse sidrunipipart, pane tihedalt üksteise kõrvale väikesse ahjuvormi ja küpseta 200° juures 10 minutit. Keeda riisikotikest tavapärasest kauem, 25–30 minutit – nii imab riis eriti palju niiskust ja jääb väga mõnus. Lõika fileed tillukesteks tükikesteks, prae pidevalt segades õlis koos karriga 2–3 minutit ja sega kohe riisi hulka. Lisa lusikatäite kaupa toorjuust ja sega hästi läbi. Jaga segu paprikalaevukestesse, riputa üle riivjuustuga ja küpseta 200° juures 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee