Mehhiko köök

Tortilja kanafileega 

Angelica Udeküll, 14. mai 2008, 11:03
 Daisy Lappard
Traditsioonilise meetodi kohaselt mässitakse tortiljad enne ahju panemist niiske rätiku sisse, nii ei kuiva õhukesed leivad ära.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk Tortilla
120 g Kanafilee
0.3 pakki Fajita maitseainesegu
0.5 tk Punane paprika
1 tl Õli
2 sl salsakaste
2 tk Salatilehed

Valmistamine
Aseta tortiljad ahju soojenema. Viiluta paprika ja lõika kanafileest peenikesed ribad.Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanafilee. Maitsesta Fajita-seguga. Lisa juurde paprika ja pruunista.Võta tortilja ahjust välja ja määri sellele salsakastet. Puista peale kanafilee ja paprika segu.Keera tortilja rulli ja serveeri kohe. # Tavaline nisutortilja sobib asendada näiteks spinatitortiljaga. Samamoodi sobivad rulli keeramiseks kodused ülepannikoogid ja õhuke lavašš.# Tortilja vahele sobib panna ka teisi juurvilju, näiteks suvikõrvitsat, ja vahele hapukoort

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee