Spargli-munapuder valmib imelihtsalt. Toorsuitsusingi asemel võid kasutada ka näiteks suitsukala.
Kogus: kahele
Koostisosad
100 g Spargel
2 sl Või
50 g toorsuitsusink
4 tk Muna
1 sl Piim
sool, must pipar
Murulauk
2 viilu Röstsai
SERVEERIMISEKS
Parmesani laastud
Valmistamine
Lõika sparglivarred 3 cm pikkusteks juppideks ja auruta või keeda neid 3 minutit.
Samal ajal sulata pannil või, lisa tükeldatud toorsuitsusink ja prae veidi. Klopi
lahti munad, sega juurde piim, sool ja pipar. Vala munasegu pannile, lisa sparglijupid ning kuumuta ettevaatlikult segades, kuni muna hüübib. Puista üle hakitud murulauguga.
Serveeri röstitud saial ja puista peale Parmesani laaste.
Kommentaarid (0)