Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-mannavaht 

Toidutare, 3. juuni 2008, 12:40
Foto: Jaan Heinmaa
Võrratu mannavaht, millest võib lausa sõltuvusse jääda. Ilmselt on oma osa selles ka vanill- ja fariinsuhkrul ning vahukoorel, mida klassikalises mannavahus ei leidu. Serveeri piimaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 dl Rabarber tükeldatuna
9 dl Vesi
1.5 dl Fariinsuhkur
1.5 dl Manna
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 dl Vahukoor

Valmistamine
Koori ja tükelda rabarberid. Pane potti vesi, fariinsuhkur ja rabarberitükid. Kuumuta keemiseni ning keeda vaiksel tulel 10 minutit. Sega juurde manna, hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks. Lisa vanillsuhkur ja vahustatud koor.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee