Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistuseks 20 min + küpsetamiseks 40 min
Koostisosad
PÕHI
2.5 dl Jahu
1.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
100 g või
0.5 dl Vahukoor
TÄIDIS
100 g Porrulauk
1 sl Või
200 g Juust
150 g Külmsuitsulõhe
0.5 dl hakitud aedtill
3 tk Muna
1.5 dl Vahukoor
0.25 tl Valge pipar
Valmistamine
Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga, seejärel pehme võiga. Lisa rõõsk koor. Sega tainas ühtlaseks, suru võiga määritud 24 cm lahtikäiva vormi põhja.Hauta tükeldatud porrut võis 2–3 minutit. Tükelda juust kuubikuteks ja lõika kala viiludeks. Laota juust, kala, porru ja hakitud till tainale.Sega rõõsk koor ja valge pipar lahtiklopitud munadega. Vala pirukale.Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.
Kommentaarid (0)