Lõunasöögi retseptid

Tortellinisalat 

Monika Kelle, 13. juuli 2008, 10:11
Foto: Sandra Urvak
Hoolimata salati nimest annab põhiroa mõõdu välja.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 dl Külmutatud köögiviljad (porgand, brokoli, lillkapsas)
100 g Mozzarella
3 sl Oliivid (tumedad)
4 dl lollo rosso, leht- ja jääsalatit
1 pakk Tortelliinid
100 g Salaamiviilud
0.5 dl Parmesani v. muud kõvat juustu
KASTE
4 sl Oliiviõli
1 sl Sidrunimahl
1 tl ürdisegu
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
0.25 tl Suhkur
0.5 tl mahe sinep

Valmistamine
Keeda pasta ja köögiviljad, lõika mozzarella kuubikuteks ja poolita oliivid. Pane koos ülejäänud komponentidega salatipadjale ja vala üle kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee