Kiudainerikkad toidud

Seene-sibula-vokiroog 

Toidutare, 28. mai 2008, 10:04
 Jaan Heinmaa
Vokitud köögiviljalisand näiteks liha juurde.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Austerservik või šampinjon
2 tk Sibul
1 sl Õli
2 sl Veiniäädikas
1 tl Riivitud ingver või küüslauk
2 dl Rõõsk koor 10%
0.5 tl Sool
Must pipar
peenestatud maitseroheline

Valmistamine
Lase vokkpannil õli kuumaks, lisa tükeldatud seened ja sibul. Kuumuta segades 2-3 minutit. Lisa veiniäädikas, ingver või küüslauk, koor, sool ja pipar. Hauta aeg-ajalt segades 2-3 minutit. Serveeri liha ja/või riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee