Veiseliha retseptid

Azuu 

Pille Enden, 27. mai 2008, 21:03
 Jaan Heinmaa
Tatari köögist pärit tõhus kõhutäis

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
600 g Veiseliha
50 g Või
80 g tomatipüree
4 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
8 dl Vesi
2 sl Jahu
200 g soolakurk
600 g Kartul
Õli praadimiseks
sool, pipar

Valmistamine
Lõika veiseliha peenikesteks kangideks ja pruunista võis. Lisa tomatipüree, hakitud sibulad ja küüslauk. Kuumuta läbi ja vala peale vesi, mida peab olema nii palju, et liha oleks kaetud. Hauta umbes 30–40 minutit, kuni liha on pehme. Kurna puljong, sega võis kuumutatud jahuga ja vala tagasi potti. Koori kartulid, lõika kangideks ja prae õlis peaaegu pehmeks. Pane patta koos tükeldatud soolakurkidega ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee