Lihatoidu retseptid

Köögivilja-loomalihawok 

Toidutare, 24. jaanuar 2012, 08:12
Foto: Jaan Heinmaa
Toitev aasiapärane vokiroog

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Veiseliha (sise- või välisfilee)
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
2 cm Ingver
Sool
Must pipar
250 g minimais (värske või konserveeritud)
1 tk Tšilli (väike kaun)
300 g Spargelkapsas
1 kimp Roheline sibul
Basiilik (värske)
2 sl Sojakaste
0.5 dl Magus tšillikaste
SERVEERIMISEKS
Basmati riis

Valmistamine
Lõika loomafilee ribadeks. Kuumuta wok-pannil õli, lisa liha, tükeldatud küüslauguküüned ja ingverijuur. Pruunista mõned minutid pidevalt segades. Maitsesta vähese soola ja pipraga ning tõsta restile.Pane pannile minimaisitõlvikud ja õisikuteks tükeldatud brokoli, mida on eelnevalt 2 minutit keedetud. Lisa peenikesteks ribadeks lõigatud tšillipipar. Maitsesta sojakastme ja magusa tšillikastmega ning kuumuta paar minutit. Lisa liha ja tükeldatud suvisibulad, mõne aja pärast ka basiilikulehed. Kuumuta kõik koos läbi ja serveeri kohe keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee