Hommikusöögi retseptid

Kartuliomletipirukas 

Anni Arro, 5. juuni 2008, 07:31
Kartuliomletipirukas Ajakirjade Kirjastus
Eestlased ei saa üle kartuli, muna ja tilli kooslusest.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5 tk Keedetud kartulid
5 tk Muna
0.5 klaasi Piim
50 g Riivjuust
Aedtill
Murulauk
sool, pipar

Valmistamine
Määri ahjuvorm võiga. Lõika keedetud kartulid viiludeks ja aseta kihiti vormi põhja. Vispelda kokku munad, piim, riivjuust, sool, pipar, hakitud till ja murulauk.
Kalla segu vormi ja küpseta 200-kraadises kuumuses ca 15 minutit, kuni pind on kaunilt kuldne.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee