Saksamaa köök

Paneeritud veisešnitsel 

Harri Ilves, 21. aprill 2011, 05:38
Paneeritud veisešnitsel Jaan Heinmaa
Riivsaias paneeritud šnitsel maitsevõi ja värskelt lihale pressitud sidrunimahlaga vajab taldrikule veel vaid rohkelt rohelist salatit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Veise välisfilee (või taine vasikaliha)
Jahu
2 tk Muna
Riivsai
Sool
Must pipar
1 tk Sidrun

Valmistamine
1. Viiluta filee ja vasarda viilud läbi kile õhukeseks.2. Paneeri liha soola ja pipraga maitsestatud nisujahus ning seejärel lahtiklopitud munas ja järgmiseks riivsaias. Eelista isetehtud riivsaia. Selleks lase saiaviiludel ära kuivada ja purusta need siis blenderis.3. Küpseta šnitslid rohkes õlis rabedaks ja kuldpruuniks.HEA TEADA: Klassikalist šnitslit valmistatakse Saksa toidukultuuris enamasti vasikalihast.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee