Taimetoidu retseptid

Kreemjas sparglipüreesupp 

Angeelika Kang, 22. mai 2008, 08:44
Tervislik ja sametine püreesupp, mis täidab hästi kõhtu. Toekamaks muudavad selle röstitud saiakuubikud

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Kartul
1 tk Porrulauk
300 g Spargel
6 dl kana-või köögiviljapuljong
2 sl maitsestamata toorjuust
Must pipar

Valmistamine
Koori kartulid ja tükelda. Lõika porru ja spargel 3cm pikkusteks juppideks. Keeda köögivilju puljongis 20 minutit või kuni need on pehmed. Lisa toorjuust ja püreesta supp saumikseri või köögikombainiga.Maitsesta musta pipraga ja serveeri röstitud saiakuubikutega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee