Salati retseptid

Soe kitsejuustusalat 

Angeelika Kang, 19. juuni 2008, 07:12
Soe kitsejuustusalat Jaan Heinmaa
Kasuta koorikuga kitsejuustu, mis küpsetamisel ei valgu laiali

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
erinevaid salatilehti
150 g Kitsejuust ( NT. Chevre, Soignon, Riblaire)
4 tk Tomat
4 viilu Röstsai
1 sl Oliiviõli
50 g seedermänni seemned
4 tl Vedel mesi
Must pipar

Valmistamine
Rebi salatilehed taldrikule. Lõika kitsejuust 4 viiluks. Rösti saiaviilud ja lõika juustuviilude järgi ümmarguseks. Viiluta tomatid. Pintselda saiad õliga ja aseta peale tomativiil, seejärel juustuviil ja puista üle seedermänniseemnetega. Grilli ahjus 200 kraadi juures grillrežiimil 5 minutit, kuni juust on kuldpruun.Haki ülejäänud tomatid ja puista salatilehtedele, peale tõsta grillitud võileib. Puista üle järelejäänud seemnetega ja maitsesta mee ning musta pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee