Linnuliha retseptid

Juustustruudel spargelkapsa ja kanaga 

Maru, 8. mai 2008, 13:21
Foto: Siim Vahur
Hea ja lihtne soolane struudel, mida on kerge kaasa pakkida, kui on aeg minna esimestele piknikutele.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Lehttainas
400 g Kanafilee
350 g Spargelkapsas ehk brokoli
1 küüs Küüslauk
0.5 dl India pähklid või seedermänniseemned
2 tk Muna
200 g Juust (140g tavalist, 60g parmesani) v. muu kõva juust
1 tk Muna määrimiseks
sool
must pipar
Cayenne' pipar

Valmistamine
Keeda spargelkapsa õisikud soolvees poolpehmeks. Seejärel kurna, lase külma vee alt läbi ja nõruta. Pane pann kuuma, pruunista küüslauk kuldseks ning prae koos kanafileetükkidega. Lisa pannile ka pähklid. Maitsesta soola, pipra ja Cayenne’i pipraga. Lase jahtuda.Riivi juustud ja sega omavahel. Klopi lahti kaks muna, lisa suurem osa juustust ning vala kanafileele. Sega läbi.Aseta lehttainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta sellele kõigepealt kana- ja juustusegu. Kõige peale pane spargelkapsas. Määri taina servad munaga, voldi täidisele ning “klammerda” kahvliga kinni. Määri ka pealt munaga ja raputa üle allesjäänud juustuga. Pane ahju ja küpseta 200 ºC juures, kuni juust on pealt kuldpruun.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee