Linnuliha retseptid

Rohelise köögivilja wok kanaga 

Angeelika Kang, 11. mai 2008, 20:31
 Jaan Heinmaa
Kõrvitsaseemned annavad wokile hea maitse.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 sl Oliiviõli
2 tk Kanafilee
1 küüs Küüslauk
1 väike tükk Ingver
1 tk Väike spargelkapsas
1 tk Roheline paprika
200 g noore herne kaunad
2 sl Sojakaste Ketjap Manis
1 tl Palsamiäädikas
1 tl Mesi (vedel)
Sool
Must pipar
3 sl kõrvitsaseemned
SERVEERIMISEKS
keedetud pruun riis või täisterariis

Valmistamine
Lõika broilerifileed ribadeks. Haki küüslauk ja ingver. Lõika brokoli õisikuteks ja paprika ribadeks. Auruta või keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees 1 minut. Sega kastme jaoks sojakaste, veiniäädikas ja mesi. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli. Pruunista kanafileed. Lisa küüslauk ja ingver. Prae hetk ja maitsesta soola ning pipraga. Tõsta broilerifileed kõrvale ja kuumuta pannil veel 1 sl õli. Prae kiirelt parika, hernekaunad ja brokoli. Lisa pruunistatud kanafileed ja vala peale kaste. Sega kiirelt läbi ja puista peale kõrvitsaseemned. Serveeri kohe keedetud pruuni riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee