Mehhiko köök

Tex-mex sealihavardad köögiviljasalatiga 

Martti Koppel, 7. mai 2008, 10:38
 
Kokasaate Hommikuköök 26.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Sealiha (sisefilee)
MARINAAD
2 sl Õli
1 sl Tex Mex taco mix
SALAT
2 potti Jääsalat
1 karp Kirsstomat
0.5 tk Melon
1 tk Mango
10 tk Redis
2 sl Jalapeño pipar (rõngad)
Petersell
Murulauk
KASTE
200 g Hapukoor
2 sl Magus tšillikaste
1 sl mango chutney
hakitud maitseroheline

Valmistamine
Sega marinaad kokku, määri lihatükid ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 10 minutit.Tükelda salatikomponendid suupärasteks tükkideks ja aseta kaussiSega kastmekomponendid kokku ja vala salatile, sega läbi ja serveeri koos lihavarrastega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee